کامپیوتر و الکترونیک

۴ معایب مینی کیس و راهکار رفع عیب های آن

مهمترین معایب مینی کیس برای خرید

مینی کیس ها برای بسیاری از شرکت‌ها و ادارات محبوب هستند. آنها فضای کمتری را روی میز اشغال می‌کنند و به شما این امکان را می‌دهند که میز کاری خودتان را زیباتر کنید. فضای کوچک، قابلیت حمل راحت، ترکیب قطعات با توجه به نیاز شما از مهم‌ترین ویژگی‌های خوب مینی کیس است. اما مطمئناً هر خوبی در کنار خود بدی هم دارد. اگر بخواهیم در مورد معایب مینی کیس صحبت کنیم، نکات مهمی برای گفتن وجود دارد.

هیچ تفاوتی ندارد که شما مینی کیس کارکرده بخرید و یا مینی کیس نو و یا حتی ورک استیشن. در هر صورت باید این موارد را بدانید تا نسبت به خرید یکی از این مدل‌های محبوب تصمیم درستی را بگیرید.

البته این معایب در هر مکانی متفاوت خواهد بود. اما تمام این ویژگی‌های بد مینی کیس، برای کل این مدل محصولات وجود دارد. شما باید تشخیص دهید که کدام خصوصیت بد مینی کیس احتمالاً در محیط کاری شما وجود دارد تا از آن عیب جلوگیری کنید.

نکته: در مجموع حتی با این معایب مینی کیس نیز نباید از تمام ویژگی‌های خوب آن غافل شویم. امروزه مینی کیس ها در اندازه‌های مختلف و با تنوع قطعات توسط برندهای تولیدکننده طراحی و به فروش می‌رسند.

مهم‌ترین معایب مینی کیس

موارد زیر می‌تواند به شما کمک کند که آیا خرید کیس استوک و یا نو برای شما به صرفه است یا نه؟ در انتهای مقاله یک جایگزین مناسب را برای شما معرفی کرده‌ایم.

معایب مینی کیس استوک

۱. گزینه‌های محدود در تعویض قطعات

در مینی کیس، محدودیتی برای اینکه چقدر در آن قطعات مختلف قرار دهید وجود دارد. به عنوان مثال، بسیاری از کیس کامپیوترهای کوچک به دلیل کمبود فضا نمی‌توانند چندین دیسک را در کیس خود جای دهند. همچنین در مینی کیس ها نمی‌توانید کارت‌های گرافیک پیچیده یا مقدار زیادی حافظه سیستم را در آن قرار دهید.

کوچک‌ترین آنها به دلیل کمبود فضا برای اتلاف گرما، نمی‌تواند پردازش بسیار سریعی را انجام دهند. برای کامپیوترهای تجاری با مینی کیس این مشکلی نیست، اما اگر نیاز خاص‌تری دارید، احتمالاً پیکربندی صحیح یک مینی کیس جمع‌وجور دشوار است.

به همین دلیل سعی کنید تا همیشه در هنگام خرید مینی کیس مدلی را انتخاب کنید که حداقل تا ۲ یا ۳ سال دیگر نیاز به تغییر آن نداشته باشید. اصولاً برای کارهای اداری و تجاری نیاز به خرید مینی کیس های بسیار گران‌قیمت نیست.

۲. فضای ارتقای محدود

اگر بتوانید یک کامپیوتر مینی کیس را برای رفع نیازهای خود پیکربندی کنید، احتمالاً در زمان‌های دیگر قادر نخواهید بود که اکثر قطعات آن را به‌راحتی تغییر و یا ارتقا دهید. این رایانه‌ها معمولاً فقط یک یا دو جایگاه برای هارد دارند و حداکثر برای یک هارد جا دارند. اگر قصد افزایش فضای ذخیره‌سازی در مینی کیس را دارید، کار سختی در پیش دارید.

راهکار جایگزین برای این کار، استفاده از یک هارد اکسترنال است و اطلاعاتی که همیشه نیاز ندارید را در آن قرار دهید و در یک مکان دیگری آن را نگه دارید.

۳. احتمال دزدی و گم‌شدن

اکثر کامپیوترهای رومیزی سنتی در یک محیط تجاری مفید هستند. ما از دست دادن یک مینی کیس که اطلاعات زیاد و باارزش در آن وجود دارد اصلاً خوب نیست. دزدیدن آن تا حدی آسان است، اگر شخص موردنظر بداند که چگونه آن را انجام دهد. از سوی دیگر، یک کامپیوتر با طراحی کوچک به‌راحتی در کیف یا کوله‌پشتی جای می‌گیرد و هر شخصی به راحتی با آن بیرون می‌رود.

راهکار مناسب برای این موضوع استفاده از دوربین مداربسته در فضایی است که این نوع وسایل باارزش و مهم در آنجا قرار دارد.

۴. چالش‌های تعمیر و نگهداری آن

کیس کامپیوتر کوچک به دلیل مقدار گرمایی که می‌توانند تولید کنند، ممکن است استعداد خرابی‌های مکرر بیشتری داشته باشند. محفظه‌های کوچک آن‌ها اندازه فن را برای خنک کردن آن محدود می‌کند و مقدار فضایی که هوا برای گردش دارد را محدود می‌کند. تجمع گرما در مینی کیس می‌تواند باعث از کار افتادن قطعات شود و زمانی که اجزا از کار بیفتند، باید با مینی کیسی کار کنید که فضای کمی برای تغییر یا ارتقا در آن وجود دارد.

بهترین جایگزین برای مینی کیس چیست؟

با توجه به این مواردی که بیان کردیم، یکی از بهترین جایگزین‌ها برای مینی کیس، استفاده از آل این وان است. حتی نیاز نیست که یک آل این وان نو بخرید. می‌توانید در فروشگاه دل اچ پی در دسته‌بندی آل این وان استوک، یک محصول را با توجه به نیاز خودتان انتخاب کنید و بجای مینی کیس از آن استفاده کنید.

سخن پایانی

خرید مینی کیس همیشه یک گزینه عالی برای ادارات و فروشگاه‌های تجاری است. با توجه به نکاتی که گفتیم و راهکارهایی که بیان کردیم، خرید آن به نیاز شما و چگونگی کنترل شما به محیط کاری بستگی دارد. گزینه جایگزین برای استفاده تجاری مینی کیس را معرفی کردیم. اما خود آل این وان هم به خاطر محدودیتی که در ارتقای آن وجود دارد، گزینه بسیار مناسبی برای کسانی که قصد ارتقا در زمان‌های بعدی دارند، نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *